Fényképes poszter – Hanghullám

3.250Ft

    Reset options
  Választás törlése

Szereted a zenét?
Van a szeretteddel valami igazán meghatározó zeneszámod ami ha felcsendül egymásra gondoltok, vagy közös emléket juttat eszetekbe?
Akkor jó helyen jársz!
Ez az igazán szívhez szóló különleges ajándék biztosan megdobogtatja az ajándékozott lelkét. Bár lejátszani nem lehet, és a falon lesz a végleges helye, ránézve biztosan mindig mosolyt csalsz az arcára.
A kedvenc fotód ugyanis a kedvenc dalotok sziluettjében fog táncolni. Minden esetben az általad megadott dal sziluettjébe lesz beépítve a kiválasztott fotód.
Kitűnő ajándék lehet nászajándékba, barátságotok jelképeként, hiszen biztos van közös dalotok, vagy amit együtt fütyörésztetek az autóban, diszkóban.
Szülinapok alkalmával is vicces lehet egy rég elfeledett nótát fotóval ötvözni egy frappáns idézet társaságában, vagy szerelmednek átadni egy meghitt romantikus dalra fotózott képet Rólad néhány sor kíséretében.
Poszter elkészítésének feltétele: 1 db FEKVŐ formátumú fotó!

***

A montázs a következőket tartalmazza
– Egyedi design
– 350 grammos papír
– Fényes fóliázott kivitel
– A3-as, vagy A4-es méretben, ízlésedre bízva
– Keretet nem TARTALMAZ!
*A poszter ha elkészült, linket kapsz, melyen a vázat megtekintheted. Ha mindent rendben találsz, akkor előreutalás után indul a nyomdába, majd pedig postán maradó opcióval (Magyar Postán keresztül), vagy DPD futárral indul hozzád.
Kedves Látogató! A webshop 2020. január 20-tól január 28-ig zárva tart. A rendelésfelvétel folyamatos. A rendelések feldolgozása azonban 2020. január 29-én kezdődik meg!