Fényképes poszter virág forma – Nagyi, dédi, Édesanya

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Egyedi fényképes poszter, virág forma, kollázs, születésnapra, anyucinak, nagymamának.
Elmondanád mennyire szereted? Van egy pár meghatározó fényképed, ami mindenképp megérdemli, hogy egy csodás helyre költözzön végre telefonodból? Beszéljenek helyetted a közös élmények, vagy meghatározó pillanatok? Akkor válaszd ezt a fényképekre hangsúlyozott, de sok-sok tulajdonsággal, vagy helyszínekkel, dátumokkal megfűszerezett fényképes montázs posztert. Egy szál virág mindennél többet ér! Főleg ha ez soha nem fog elhervadni! Töltsd ki anyukádnak, nagymamádnak, dédikédnek ezt a vidám virágocskát jó sok fotóval és biztos lehetsz benne, hogy életre fog kelni ez a csodálatos virágszál! Az ajándékozott biztos fülig érő szájjal fogja nézni a szerettei fotóit  Írd a virág mellé fő szavakkal (helyszínek, élmények, szuperkémességek) vagy akár mondd el egy frappáns idézettel milyen Ő – miért szeretitek mit jelent nektek, mik az ő jellemzői. Így biztos lehetsz abban, hogy még különlegesebb és egyedibb lesz ez a poszter. Tökéletes ajándék lehet kerek évfordulóra, születésnapokra, anyák napjára, csak úgy, búcsúzásul, nyugdíjba menetelre, nagyiknak, édesanyának, vagy csak mert megérdemli. A termékhez szükséges fotók száma: 8 db, valamint feliratok, idézetek, dátumok, kedvenc helyszínek stb.

***

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL

Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, így rendelés előtt célszerű érdeklődni a határidőkről! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek kiszállításra. A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a sérülések elkerülése érdekében. Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret színe és típusa: fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL ÉRDEKLŐDJ!!!