Fényképes szívecskés poszter fotókollázs ajándék

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes szívecskés poszter fotókollázs ajándék
Elmondanád mennyire szereted? Sok-sok gyönyörű fotó készült az esküvőtökön, külföldi nyaralásotokon, vagy a szeretteidről? Beszéljenek helyetted a gondosan kiválogatott fotók? Esetleg a telefonos képekből szeretnél egy maradandó emlékfalatot készíteni? Akkor válaszd ezt a vidám, fényképes szívecskés fotókollázst. A középen dobogó szívecskét a rengeteg képek színesítik és emelik ki. De ha még beszédesebbé, személyesebbé szeretnéd tenni, idézettel, évszámmal, vagy frappáns gondolattal is megtűzdelheted, hogy még egyedibbé váljon. Kiváló ajándék lehet nászajándékba, 30., 40., 50., 60., 70., kerek évfordulós születésnapokra, keresztelőre, névnapra, nyugdíjba vonulásra, kerek évfordulókra, legjobb barátnőnek, férj urunknak, barátnőknek, barátunknak, vagyis minden jeles alkalomra. Gyűjtsd össze a fotókat az unokákról, a házi kedvencekről, vagy a családotokról és kerüljenek a fotók a méltó helyükre, hiszen sokkal izgalmasabb kinyomtatva látni őket, mint a telefon tárolójába süllyeszteni a csodás, közös élményeket. Örökítsd meg egy különleges egyedi poszterben az elmúlt éved egy-egy meghatározó pillanatát. A posztert fekete fehérben is el tudom készíteni, csak kérlek jelezd megrendeléskor.

***
A poszter elkészítésének feltétele:
– 1 db főfotó, ami szívecske alakzatban fog megjelenni (A fotókat vásárlás után majd a visszaigazolásban megadott email címre várom!)
– Minimum 20, maximum 40 darab fotó, ami a szívecskét fogja körbeölelni
– Dátum, idézet, vers, kitől kapja az ajándékozott, illetve bármilyen felirat amivel még megfűszereznéd a posztert.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!