Kisfiú fényképes szülinapi poszter, emléklap táblaposzter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Készülsz a nagy napra?
Ugye milyen gyorsan eltelt ez a 12 hónap?
Foglald egy különleges poszterbe kisfiad elmúlt hónapjainak legszebb fotóit. Kapd elő a telefonod és válogasd ki az elmúlt 12 hónap legjobb 7 pillanatát és örökítsd meg őket egy poszter formájába. Családi fotózásokra, vagy a gyerekszoba díszeként is igazán egyedi darab lehet.
Ha az első szülinapot egy különleges zsúrral vagy partival ünnepled meg, kitűnő dekorációs kellékként is szolgálhat. Ültesd elé a kisfiad és kattints vele pár fotót!
A fotókat a mókus, nyalókák, muffin, torta és igazán egyedi vidám színvilága fogja különlegessé varázsolni, körbeölelni.
Vidám megjelenése és grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor ebben a csodás időszakban éltetek.
Kiváló ajándék lehet nagyiknak, nagypapáknak, távoli rokonoknak, keresztapuknak, keresztanyuknak vagy nagybácsiknak, nagynéniknek is.
Ha pedig Te adnád az ünnepelt családjának az első éves évfordulóra, biztos nem marad szárazon mikor kinyitják és megpillantják ezt az emléklapot, hiszen a mai rohanó világban a képnyomtatás mindig addig tolódik, amíg végül el nem felejtődik. Adj maradandó, ötletes és frappánsan egyedit, ami még sok-sok év múlva is meghálálja magát.

 

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői napján (GLS) kerülnek kiszállításra.
A digitális termékek elkészítési határideje a fényképek, adatok beérkezésétől számított 1-2 munkanap.
Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat (GLS) általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt.
Magyar Postán keresztül a poszterek a rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.
A keret színe: Fehér
Mérete: A4, vagy 30×40 cm
Neve: Fiskbo

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL ÉRDEKLŐDJ!!!