Mozifilmem születésnapi fényképes poszter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Mozifilmem fényképes kollázs, születésnapi fotókollázs → Termékleírás → KÉRLEK OLVASD VÉGIG!✔
Különleges születésnapi poszter, falikép ajándék,  az elmúlt évek legkülönlegesebb fotóival, valamint főbb eseményeivel fűszerezve. A poszteren összesen 20 fotó fog egymás után összekapcsolódni. Kérlek figyelj arra, hogy a fotók hol kisebbek, hol picit nagyobbak lesznek a poszteren. Vagy sorrendben küldöd a fotókat és úgy helyezem be őket, vagy én rakom őket oda, ahol igazán jól tudnak mutatni. Ideális ha vízszintes formájú fotókat gyűjtögetsz, de természetesen ha csak állót találsz megpróbálom azt is szépen belerakni. Összesen 6 db fotóhoz tudsz egyedi egy szavas feliratot, titkos üzenetet, évszámot, vagy gondolatot megadni. A poszter tetején a szülinapos keresztneve fog megjelenni. Ideális ajándék kerek évfordulóra, legjobb barátnőnek, barátnak, különleges alkalmakra.  A legjobb fotók méltó helyre kerülhetnének ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe. Ne hagyd a fotókat a telefonodba, engedd ki őket, hogy megmutogathassák magukat a virtuális világon kívül is

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 20 darab általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó – kérlek vízszintes formátumút válogass elsősorban
– 6 db egy szavas felirat/évszám/gondolat, amit 1-1, általad megadott képhez fogok odanyilazni (opcionális)

***
RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra  Posztereket kizárólag postán maradóként tudok küldeni, postahivatalba.
A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a visszaigazolásban küldöm meg A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!