Storytime lovestory fényképes poszter

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Storytime lovestory fényképes poszter. A mi történetünk családi  párkapcsolati idővonal.
Ez a kedves ikonokkal, évszámokkal, és nagyobb események beírásával készült időposzter az életed főbb állomásainak eseményeit mondja el. Összesen 8 állomást jelöl, amihez a képeket te adod meg a választható 34 db sablon figura közül. Hogy igazán személyre szabott legyen, az idővonalat 8 db fotó fogja körbeölelni. Kitűnő ajándék lakásavatóra, házavatóra, apának, anyának, házastársnak, évfordulóra, szülinapokra, születésnapokra.
A storytime poszter elkészítésének feltétele:
–8 db fotó
–8 db ikon, melyet a 2 db mintaoldalról tudsz összeválogatni
Rendelésed után a visszaigazolásban is megküldöm, milyen adatokra van szükségem a poszter elkészítéséhez. A fotókat is majd az email címemre várom sok szeretettel!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!