Szókereső képeslap – Télapó

990Ft

    Reset options
  Választás törlése

Szeretitek a közös játékokat? Kicsit különlegessé szeretnéd tenni az ünnepi időszakot? A Mikulás zsákba, vagy karácsonyfa alá raknál pár közös különleges programot, vagy ajándéknevet?
Akkor add meg az instrukciókat ebben a mókás szókereső képeslapban. Biztosan jó érzés lesz ahogy keresi a szeretted nagy szemekkel az általad elrejtett szavakat! Ha kreatív vagy igazi kincseket is elrejthetsz a képeslapon! Egy élményt, vagy közös programot, így tökéletes ajándék lehet nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is egyaránt.
Nem mindig a drága ajándékokban rejlik a nagy öröm, hiszen az együtt töltött minőségi idő, kreatív ötletek mindig megmaradnak az emléketekben!

***

A képeslap nyomtatott verzióban a következőket tartalmazza:
– Egyedi design
– 400 grammos papír
– A5-ös méret

Borítékot NEM tartalmaz
*A képeslap ha elkészült, linket kapsz, melyen a vázat megtekintheted. Ha mindent rendben találsz, akkor előreutalás után indul a nyomdába, majd pedig postán maradó opcióval (Magyar Postán keresztül), vagy futárral indul hozzád.

Digitális termék vásárlása esetén a file-t az email címedre fogom küldeni, ami letöltés után annyiszor sokszorosítható, amennyiszer szeretnéd. A nyomtatásról Neked kell gondoskodnod!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!