Egyedi csillagtérkép poszter, csillagkép térkép

2.990Ft4.990Ft

    Reset options
  Választás törlése

Biztosan vannak olyan pillanatok az életedben, amire mindig fogsz emlékezni.
Babaszületés, esküvő, pároddal való első találkozás, keresztelő, esetleg első csók, vagy az első bakancslistás hely megtétele.
A csillagok is biztos Veled / Veletek voltak aznap és hozzájárultak a nap sikeréhez.
De vajon tudod-e azt, hogy pontosan milyen csillagképek rajzolódtak ki az égen?
Küldd el a városnevet, az évet, pontos dátumot esetleg órát percet, hogy a csillagjaid amik Veled voltak a nagy napon poszter formájában is megjelenhessenek.

Frappáns ajándék lehet nászajándékba, keresztelőre, vagyis minden jeles és különleges alkalomra.
Újszülött érkezik? Vagy keresztelőre készültök? Esetleg a legjobb barátnődnek kereteznéd be a fontos dátumot ami meghatározó volt az életetekben? Kerek évfordulós ajándékot keresel? vagy szülinapra, névnapra, vadászol valami egyedit? Frappáns ajándék lehet minden jeles alkalomra. A legmeghatározóbb dátum méltó helyre kerülhetne ebben a különleges formájú poszterben, hogy aztán rápillantva mindig visszajuttasson a múlt egy szegletébe, és igazi emlékőrzőként szolgáljon a lakás egy központi szegletében.
A poszterre kérheted a csillagnevek feltüntetését, de ha nem szeretnéd, anélkül fog elkészülni. Rakhatsz rá idézetet, rátok illő titkos gondolatokat, vagy szívhez szóló versrészletet is!
A képen valósan az általad megadott dátum csillagképe fog megjelenni az általad megadott helyhez, időponthoz igazodva.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag csütörtökön/pénteken történik, az adott héten szerda délig leadott rendelésekre.
A nyomtatott termékek a hét pénteki, vagy a következő hét hétfői napján kerülnek postázásra.
A digitális termékek elkészítési határideje 1-2 munkanap. Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban!
Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre 2 féle méretben (A4/A3).

A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők (GLS Futárszolgálat) a sérülések elkerülése érdekében.
Magyar Postán keresztül postán maradó küldeményként adhatóak fel a poszterek. A rongálások elkerülés érdekében hengerben kerülnek kiszállításra.

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!