Táncoslány, balett-táncos fotókollázs

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Táncoslány, balett-táncos fotókollázs táncos szerelmeseinek
→ KÉRLEK OLVASD VÉGIG! → 1 rész ✔

Az ünnepelt óriási táncos? Vagy csak a szenvedélye a tánc? Van jó pár táncos képed? Akkor ez a táncos poszter kitűnő ajándék lehet születésnapra, névnapra, kerek évfordulóra. Szükséges fotók száma: 30 darab, melyet majd rendelésed után e-mailben várok. A rendelésed utáni visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 30 db általad kiválasztott fotó, melyeket majd az email címemre várok sok szeretettel a rendelésed után
– Rövid feliratok, ami a poszter széleire és tetejére kerül felapplikálásra (opcionális)

RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj! 2 rész ✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben méretezve (A4, A3, vagy 30×40 cm). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy Fehér, Fiskbo 30×40 cm-es! A mintákon látható keretek és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj! Keretes terméket méret és súly miatt GLS-sel tudok küldeni. HATÁRIDŐKRŐL MINDIG ÉRDEKLŐDJ!!!