Fényképes ballagási tabló Talársapka

7.990Ft9.500Ft

  Választás törlése

Óvodai Iskolai fényképes ballagási kollázs Talár érettségi, diploma
Szedd össze az elmúlt időszak legszebb, legemlékezetesebb fotóit, hogy az első útszakaszotok fotói a falra kerülhessenek. Minimum fotók száma: 10 db, maximum 20 db. Egy frappáns idézettel még személyesebbé teheted.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 1 rész
Nyomtatott formában a poszterek:
– 350 grammos papírra nyomódnak, fényes fóliázott kivitelben
– Keretes vásárlásnál a keret Fiskbo márkájú fehér 30×40 cm-es, vagy A4-es méretű
– Keretes vásárlásnál a terméket a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG futárszolgálattal tudom küldeni.
– Futárszolgálattal maximum 2 db 30×40 cm-es fehér keretet tudok küldeni egy autóval!
– Futárszolgálattal maximum 4 db A4-es fehér keretet tudok küldeni egy autóval!

***
Utánnyomás árak:
A5-ös méret utánnyomása: 900.-Ft/db
A4-es méret utánnyomása: 1300.-Ft/db
A3-as és 30×40 cm-es méret utánnyomása: 1.500.-Ft/db

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 2 rész
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben. A keret típusa: Fiskbo Ikea alapkeret. A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról, magánszemélyként. Az utalási adatokat a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

 

 

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!