Fényképes családi fotókollázs, fotós ajándék

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Fényképes családi fotókollázs, fotós ajándék
Minden évszaknak megvannak a varázslatos pillanatai. Ez a poszter az elmúlt egy éved fontosabb emlékeit foglalja össze. Kapd elő a telefonod és válogasd ki azt a 30 db fotót, ami igazán megfűszerezte és jellemezte azokat a feledhetetlen pillanatokat, amit együtt, közösen éltetek át. Természetesen nemcsak év végi összefoglalót rejthet a kollázs, hanem egy-egy csodás pillanatait fotóit is, mint esküvő, születésnap, nyaralás, telelés, táborozás stb. Frappáns ajándék lehet nászajándékba, évfordulóra, karácsonyra, születésnapokra, nagyinak, nagyszülőnek, papának és mamának de anyucinak és apáknak is.  A rendelésed utáni visszaigazolásban minden szükséges információt meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– 30 db általad kiválasztott fotó (vízszintes, függőleges elrendezésű is), melyeket majd az email címemre várok sok szeretettel
– 1 db rövid felirat, ami a kocka közepénél kerül elhelyezésre.

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!