1 éves Kisfiú fényképes emléklap babastatisztika

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Kisfiú szülinapi táblaposzter. Készülsz a nagy napra? Már 1, 2 vagy akár már 3 éves a kisfiad vagy a szeretted gyermeke?
Akkor jó helyen jársz. Ez a poszter nemcsak a szülinapos fotóját tartalmazza, hanem rengeteg adatot is az elmúlt időszak csodás pillanatairól. Ezek nemcsak viccessé válnak az évek múltával, de mindig jó érzés lesz ránézni és nosztalgiázni azon az időszakon, ami most már a múlt egy csodálatos periódusát foglalja össze. A termékhez 1 db fotó szükséges.

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 1 rész✔
Nyomtatott formában a poszterek:
– 350 grammos papírra nyomódnak, fényes fóliázott kivitelben
– Keretes vásárlásnál a keret Fiskbo márkájú fehér 30×40 cm-es, vagy A4-es méretű
– Keretes vásárlásnál a terméket a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG GLS-sel tudom postázni!
– A fotókat az email címemre várom, de a rendelésed utáni visszaigazolásban, minden szükséges adatot meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 2 rész✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben, ami lehet A4/A3, vagy 30×40 cm-es. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, vagy a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

 

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!