Kisfiú fényképes 1 éves poszter, emléklap

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Kisfiú fekete fehér fényképes 1 éves születésnapi poszter, emléklap
→ Termékleírás → KÉRLEK OLVASD VÉGIG! ✔
Készülsz a nagy napra? Ugye milyen gyorsan eltelt ez a 12 hónap? Foglald egy különleges poszterbe kisfiad elmúlt hónapjainak legszebb fotóit. Kapd elő a telefonod és válogasd ki az elmúlt 12 hónap legjobb 12 pillanatát és örökítsd meg őket egy poszter formájába. Családi fotózásokra, vagy a gyerekszoba díszeként is igazán egyedi darab lehet. Ha az első szülinapot egy különleges zsúrral / partival ünnepled meg, kitűnő dekorációs kellékként is szolgálhat. Ültesd elé a kisfiad és kattints vele pár fotót! A fotókat a repülős háttér és csodás vidám színvilága fogja egyedivé varázsolni, körbeölelni. Egyedi stílusa és különleges grafikája mindig odavonzza majd a pillantásotok, hogy az idő kerekét meglassítva vissza tudjatok ugrani oda, amikor ebben a csodás időszakban éltetek. Kiváló ajándék lehet nagyiknak, nagypapáknak, távoli rokonoknak, keresztapuknak, keresztanyuknak vagy nagybácsiknak, nagynéniknek is. Ha pedig Te adnád az ünnepelt családjának az első éves évfordulóra, biztos nem marad szárazon mikor kinyitják és megpillantják ezt az emléklapot, hiszen a mai rohanó világban a képnyomtatás mindig addig tolódik, amíg végül el nem felejtődik. Adj maradandó, ötletes és frappánsan egyedit, ami még sok-sok év múlva is meghálálja magát. A termékhez a fotókat küldheted színesbe, majd én átrakom Neked fekete-fehérre.

***
A fényképes poszter / emléklap elkészítésének feltétele:
– 12 db fotó, melyeket majd a hónapok alá rendezek el Neked
– Kisfiú neve

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 1 rész✔
Nyomtatott formában a poszterek:
– 350 grammos papírra nyomódnak, fényes fóliázott kivitelben
– Keretes vásárlásnál a keret Fiskbo márkájú fehér 30×40 cm-es, vagy A4-es méretű
– Keretes vásárlásnál a terméket a súly és méret miatt KIZÁRÓLAG GLS-sel tudom postázni!
– A fotókat az email címemre várom, de a rendelésed utáni visszaigazolásban, minden szükséges adatot meg fogok küldeni, ami a poszter elkészítéséhez szükséges

***
KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL! → 2 rész✔
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre az általad kért méretben, ami lehet A4/A3, vagy 30×40 cm-es. A keretes termékek kizárólag futárszolgálat – GLS – általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL, magyarországi bankszámlaszámról. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, vagy a visszaigazolásban küldöm meg. A termék saját szellemi tulajdonom, így másolása tilos!

Nyomdai nap minden héten kizárólag PÉNTEKEN van, így az elkészitési határidőkről rendelés előtt kérlek érdeklődj!