Lovasfej, ló fényképes poszter, emléklap fotókollázs

3.990Ft6.990Ft

  Választás törlése

Lovasfej, ló fényképes poszter, emléklap fotókollázs

Különleges poszter, falikép ajándék, a lovak szerelmeseinek. Kedvenceddel, vagy kedvencedről készült különleges pillanatokat ne csak a telefonodban tárold! Válogasd ki a legszebbeket, a legkülönlegesebbeket és öntsd egy igazán egyedi, személyre szóló lovas fotókollázsba. Díszítheted idézettel, dátummal, vagy kettőtök nevével is a képet. Kitűnő ajándék lehet lovas trénernek, nagylányodnak, születésnapra, vagy az egészen különleges alkalomra is.

***
A fényképes poszter elkészítésének feltételei:
– Minimum 6 darab, maximum 15 darab általad gondosan kiválasztott és megküldött fotó
– Dátum, idézet, vers, illetve bármilyen felirat, amivel a fotókat fűszereznéd még

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASD EL, határidőkről érdeklődj!
Nyomdai nyomtatás minden héten kizárólag PÉNTEKEN történik. Hogy az adott hét elhozatalába belefér-e az anyagod a rendelések számától függ, így kérlek ha határidőre kellene a poszter, rendelés előtt ÉRDEKLŐDJ! A nyomtatott termékek a hét szombati (Magyar Posta), vagy a következő hét hétfői (GLS futárszolgálat) napján kerülnek feladásra, és a posta illetve futárszolgálat általában 1-3 munkanapon belül kézbesíti azokat. A digitális termékek elkészítési határideje a fotók beérkezésétől számított 1-3 munkanap, de túlterheltség esetén, ez módosulhat! Ennél az opciónál a nyomtatásról Te gondoskodsz, akár több példányban is elő tudod hívni, és a postaköltség feléért ki tudod nyomtatni kis másoldákban, nyomdákban! Az elkészült terméket utalásod után nagy felbontású JPG/PDF fileként fogom megküldeni az email elérhetőségedre két féle méretben (A4/A3). A keretes termékek kizárólag futárszolgálat általi házhoz szállítással rendelhetők a méret és súly miatt. A sérülések elkerülése érdekében Magyar Postán keresztül a poszterek hengerben kerülnek kiszállításra A fényképkeret típusa: Fehér, Fiskbo A4, vagy 30×40 cm-es méretekben! A képen látható keret és dekoráció csak illusztrációként szolgál, nem képezi a termék részét. Fizetés kizárólag ELŐREUTALÁSSAL. Az utalási adatokat a váz elkészültekor, a link megküldésekor küldöm. A termék saját szellemi tulajdonom, igy másolása tilos!

Figyelem! 2024. július 23-tól-augusztus 28-áig a műhely nyári szabadság miatt ZÁRVA lesz! A rendelésfelvétel folyamatos,de a termékek szerkesztése csak 2024.08.29-től kezdődik! Rendelés előtt határidőkről MINDIG érdeklődj!